Undervisning


Hvordan kommer jeg i gang med at filme?
Kan man virkelig lave fornuftige branding-videoer/profilfilm optaget med en smartphone?
Hvad er en god historie for medierne, og dermed for dig og din virksomhed?
Hvordan kan jeg brænde igennem med mine budskaber i medierne?

Fire spørgsmål, som vi kan hjælpe dig med at finde svar på og vise dig hvordan.

Karl Erik Lørup har 20 års erfaring med undervisning i at filme med mobilen, tage billeder med DSLR-kamera og redigere video med Adobe Premiere Pro. Men har også, gennem sit arbejde som journalist, et indgående kendskab til mediebranchen og ved hvad det kræver, for at brænde igennem og komme med de rigtige budskaber i f.eks. et tv-indslag.

Vi afholder løbende videokurser for enkeltpersoner eller hold. Forløbet bliver skræddersyet til dine ønsker og behov.

Videokurser:
Videokursus for virksomheder, foreninger eller private. På videokurset lærer du at planlægge, optage og redigere din optagelser. Men du lærer også at fortælle en historie, så videoen til Facebook, LinkedIn eller jeres virksomheds hjemmeside bliver vinklet, målrettet og interessant for modtageren. Du kan optage video med din smartphone eller med et rigtigt kamera. Kurset bliver skræddersyet til dig og din virksomhed, så det passer med dine behov, branche og niveau.

Vil du også lære hvordan du på få dage kan blive bedre med et kamera? Så smid mig en mail og så er du i gang. Det er ikke så svært.

Videokursus hos stutteriet Blue Hors i Randbøl. Over tre dage lærte kursisterne at optage og redigere videoer til virksomhedens sociale medier og hjemmeside.

Kursisterne blev undervist i at filme med DSLR.

Videokursus hos LEGOLAND – På en formiddag lærte kursisterne at filme med DSLR-kamera